Το Liquid-Armor είναι ένα μοναδικό προϊόν νανοτεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει ασύγκριτη αντιχαρακτική προστασία σε κάθε γυάλινη οθόνη

Τι είναι το Liquid-Armor;

Αγαπητοί πελάτες,

Το LIQUID-ARMOR είναι μια πραγματική επανάσταση όταν μιλάμε για προστατευτικά οθόνης. Είναι ένα υγρό που θα κάνει την γυάλινη οθόνη του κινητού ή του tablet σας τελείως επίπεδη σε νανομετρική κλίμακα και θα την καταστήσει απόλυτα ανθεκτική απέναντι σε όλες τις καθημερινές αβαρίες ή ατυχήματα που μπορεί να συμβούν, από την επαφή με άμμο μέχρι λεπίδα μαχαιριού. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μεμβράνες, το LIQUIDARMOR δεν καλύπτει απλά την οθόνη, αλλά στην πραγματικότητα την ενισχύει.

Η υγρή κατάσταση του LIQUIDARMOR του επιτρέπει να είναι 100% συμβατό με κάθε συσκευή πολυμέσων με γυάλινη οθόνη (smartphones, tablets, κάμερες, GPS, PSP …). Ανεξαρτήτως σχήματος και μεγέθους, το LIQUIDARMOR θα ταιριάξει απόλυτα. Από τώρα και στο εξής, ένα μόνο προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη διαύγεια και τη στιλπνότητα της οθόνης όλων σας των συσκευών.

Η Α. Καραφουλίδης Ε.Ε. – Qubestores είναι ο αποκλειστικός διανομέας του LIQUIDARMOR στην Ελλάδα και το προϊόν καλύπτεται από παγκόσμια πατέντα που κατέχει η Dynaflo Corporation με έδρα τις ΗΠΑ.

 

Σχετικά με το LIQUID-ARMOR

Λειτουργεί σε κάθε γυάλινη επιφάνεια

Είναι κατάλληλο για όλα τα σχήματα και μεγέθη

Με τιμή που ξεκινάει από 11,90€

Διαρκεί έως 6 μήνες

Διάφορες συσκευασίες διαθέσιμες:

x1, x2, x4, 5ml και 10ml σπρέι

Ένα μαντηλάκι αρκεί για να προστατέψει ένα 10ιντσο tablet η 2 smartphones

Πολύ εύκολο στη χρήση

100% αόρατο

 

Πώς λειτουργεί το Liquid-Armor;

LIQUID-ARMOR, καθαρή μαγεία; Σίγουρα όχι!

Για να το θέσουμε απλά, το LIQUID-ARMOR θα μπορούσε να συγκριθεί με ραφιναρισμένο γυαλιστικό βερνίκι, χωρίς όμως να είναι. Και κάπου εδώ είναι που αποκτά τον χαρακτηρισμό προϊόντος «νανοτεχνολογίας».

Νανοτεχνολογία;

Πριν γίνει μια βαρύγδουπη λέξη που χρησιμοποιείται για να αυξήσει τις πωλήσεις, η νανοτεχνολογία πρωτίστως ήταν μια πολύ σοβαρή και επιστημονικά βασισμένη έννοια. Σύμφωνα με το Wikipedia, νανοτεχνολογία είναι η διαχείριση της ύλης σε ατομική και μοριακή κλίμακα. Αυτό σημαίνει εργασία με υλικά, κατασκευές και άλλες δομές με τουλάχιστον μία διάσταση από 1 έως 100 νανόμετρα (nm).

Ένα νανόμετρο ισούται με ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου ή ένα εκατομμυριοστό του χιλιοστού. Με άλλα λόγια: 1nm = 0.000001mm = 0.000000001m. Καλά καταλάβατε, με τη νανοτεχνολογία μιλάμε για μικροσκοπικά πράγματα.

Και τι σχέση έχει αυτό με την οθόνη μου;

Ακόμα κι αν η οθόνη σας φαίνεται απόλυτα επίπεδη, αν μπορούσατε να κοιτάξετε από πιο κοντά θα διακρίνατε ότι μοιάζει περισσότερο με γυαλόχαρτο. Τα πάντα είναι θέμα αναλογιών. Σε αντίστοιχη κλίμακα, η Γη είναι πιο λεία από μια μπάλα μπιλιάρδου.

Αυτές οι ανωμαλίες είναι το αδύνατο σημείο στις οθόνες μας. Όπως το μυρμήγκι που σκαρφαλώνει στον τοίχο επειδή βρίσκει πατήματα αρκετά μεγάλα να κρατηθεί, έτσι και η σκόνη και η βρωμιά αντί να γλιστρούν πάνω στην οθόνη βρίσκουν πάτημα για να παραμείνουν και μετά να προσελκύσουν και άλλα σωματίδια λερώνοντας τελικά την οθόνη.

Το ίδιο ισχύει και για τις γρατζουνιές. Θα είναι ευκολότερο για σας να γρατζουνίσετε μια τραχιά επιφάνεια (έναν τοίχο) παρά μια λεία επιφάνεια όπως το γυαλί. Όλα αυτά τα μικροσωματίδια που τρίβονται επάνω στην οθόνη σας καθημερινά της προκαλούν φθορά διότι σκαλώνουν μέσα στις ακανόνιστες μικρορωγμές της επιφάνειας της οθόνης και μπορούν να βγουν μονάχα αν αποκολλήσουν ή γρατζουνίσουν τις άκρες της μικρορωγμής.

Πιθανότατα έχει γίνει σαφές μέχρι τώρα, ότι η όλη υπόθεση είναι να γίνει η οθόνη όσο το δυνατόν πιο επίπεδη. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια δεν θα μπορούν να σκαλώσουν κάπου και θα γλιστρούν πάνω στην επιφάνεια. Αυτό ονομάζεται φαινόμενο του λωτού.

Φαινόμενο του Λωτού;

Τα φύλλα του λωτού έχουν την ιδιότητα να απωθούν το νερό από πάνω τους. Οι σταγόνες απλά κυλούν πάνω τους δίχως καν να διασκορπιστούν. Αυτό εξηγείται από το ότι αυτά τα φύλλα έχουν μια νανομετρική τραχύτητα.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πλέον επιτυγχάνεται και σε γυάλινες επιφάνειες. Χάρη στη μοριακή του δομή και πυκνότητα, το LIQUID-ARMOR μπορεί να διεισδύει μέσα στους μικρότερους πόρους της γυάλινης επιφάνειας και να δημιουργεί επιφανειακή τραχύτητα μικρότερη του 1nm. Με τραχύτητα μειωμένη σε τόσο χαμηλό επίπεδο, η οθόνη δεν προσφέρει κανένα περιθώριο πλέον για να προκληθεί ζημιά από την καθημερινή φθορά.

Τώρα δηλαδή η οθόνη μου είναι τελείως απρόσβλητη;

Η τελειότητα δεν υφίσταται και η εσκεμμένη χρήση αιχμηρών αντικειμένων ή υλικών που προκαλούν τριβή θα προκαλέσουν ζημιά. Πέρα από αυτό όμως, σε συνθήκες φυσιολογικής χρήσης το LIQUID-ARMOR θα προσφέρει στην οθόνη σας την καλύτερη δυνατή προστασία που μπορεί να εξασφαλίσει η τεχνολογία σήμερα.

Οδηγίες Χρήσεως

Συνίσταται να εφαρμόζετε το προϊόν προτού πάτε για ύπνο ώστε να στεγνώσει κατά τη νύχτα. Το Liquid-Armor θα προστατέψει μόνο γυάλινες οθόνες.

Σβήστε τη συσκευή σας και αφήστε την να κρυώσει για λίγο. Απομακρύνετε τη σκόνη και τα αποτυπώματα με το πανάκι μικροϊνών που συμπεριλαμβάνεται.

Σκουπίστε με το μαντηλάκι την οθόνη για 10 με 20 δευτερόλεπτα. Σιγουρευτείτε ότι εφαρμόζετε το προϊόν πάντα προς την ίδια κατεύθυνση. Μπορεί να εμφανιστούν λευκά ίχνη σε αυτό το στάδιο.

Μετά από δέκα λεπτά μπορείτε να ανάψετε και πάλι τη συσκευή σας. Συστήνεται να περιορίσετε τη χρήση της οθόνης σας για τις πρώτες 24 ώρες.

Κατά τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος η οθόνη δεν πρέπει να έρθει καθόλου σε επαφή με νερό.

Μετά από 24 ώρες τα τυχόν λευκά ίχνη μπορούν να σκουπιστούν με το πανάκι μικροϊνών.

Η οθόνη της συσκευής σας είναι τώρα προστατευμένη για τους επόμενους 6 μήνες. Σε περίπτωση εντατικής χρήσης προτείνεται να επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε 3 μήνες.