Το Liquid-Armor είναι ένα μοναδικό προϊόν νανοτεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει ασύγκριτη αντιχαρακτική προστασία σε κάθε γυάλινη οθόνη

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το Liquid-Armor είναι ένα πρωτοποριακό προστατευτικό προϊόν το οποίο είναι σχεδιασμένο να ενισχύει την αντιχαρακτική ιδιότητα των γυάλινων οθονών κυρίως των ηλεκτρονικών ειδών. Είναι σχεδιασμένο να περιορίζει την φθορά που προκύπτει από την περιστασιακή επαφή με αντικείμενα που χαράζουν την επιφάνεια της οθόνης της συσκευής σας. Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια (οθόνες κινητών, tablet, τηλεοράσεων, laptop, GPS, καντράν ρολογιών, γυαλιά οράσεως κλπ). Ο τρόπος εφαρμογής περιγράφεται με σαφήνεια μόνο στις επίσημες οδηγίες χρήσεως του προϊόντος που βρίσκονται πάνω στην εκάστοτε συσκευασία και στο www.liquidarmor.gr.

Η Dynaflo δεν εγγυάται ότι η εφαρμογή του LiquidArmor στη συσκευή σας θα αποτρέψει την εμφάνιση γρατζουνιών ή άλλων φθορών ως αποτέλεσμα εσκεμμένης ή ακούσιας επαφής με αιχμηρές ακμές ή άλλα υλικά που προκαλούν τριβή.

Το LiquidArmor είναι εγγυημένο μόνο όσον αφορά στις χρήσεις και συνθήκες που αναφέρονται παραπάνω. Η Dynaflo δε φέρει καμία ευθύνη εάν το προϊόν χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό από αυτόν για τον οποίο προορίζεται.

Οι παραπάνω όροι ισχύουν εφόσον το LiquidArmor εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες. Οποιαδήποτε άλλη χρήση του LiquidArmor αντενδείκνυται και ακυρώνει την εγγύηση.

Εγγυούμαστε ότι το LiquidArmor εφόσον εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης δεν προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη στη συσκευή σας. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί στη συσκευή σας ως αποτέλεσμα μη εφαρμογής των οδηγιών χρήσης.

Εξυπηρέτηση πελατών:
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματα εγγύησης ή για το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του LiquidArmor στο info@dynaflousa.com